RETOURNEREN
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant (PostNL: brievenbuspakket € 4,10 - pakketpost € 6,75). Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@hetpapierwinkeltje.nl. Ik zal vervolgens je bericht beoordelen en het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Retourneren? Hoe doe ik dat?

1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:

  • Het product mag niet beschadigd zijn
  • Het product moet in de originele verpakking retour te worden gestuurd

2. Stuur een mail naar info@hetpapierwinkeltje.nl dat je je bestelling retour wil sturen. Zo weet ik dat er pakketje van jou onderweg is naar het kantoor van het papierwinkeltje. Vermeld in de mail je ordernummer. 

3. Verpak de producten weer in de originele verpakking

4. Schrijf onderstaande retouradres op de verpakking:

HET PAPIERWINKELTJE
T.n.v. Laura van de Sande
Oude Kerkstraat 21
5051 RN Goirle
Nederland

5. Breng het naar een PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door mij is ontvangen krijg je een bevestigingsmail en storten we het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug op jouw bankrekening!


UITZONDERING MAATWERK
Producten die voor jou op maat worden gemaakt kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dus dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

© 2021 - 2024 Het papierwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel