Ik ben Laura, het gezicht achter het papierwinkeltje. Eerst even een paar feiten op een rijtje. Ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Goirle, een dorp in het mooie Brabant. Mijn ouders hadden vroeger een bakkerij. In de winkel van de bakkerij heb ik als kind vaak ‘winkeltje’ gespeeld!

Laatst was ik mijn kast aan het opruimen, toen kwam ik 15 verschillende notitieboekjes tegen. In ieder notitieboekje was alleen op de eerste pagina geschreven. Ik koop vaak nieuwe notitieboekjes, omdat ik in de winkel verliefd word op het printje of de kwaliteit van het boekje. Dit geeft duidelijk mijn liefde aan voor notitieboekjes en stationery!

Het ‘winkeltje’ spelen van vroeger en de liefde voor notitieblokjes en stationery heeft ervoor gezorgd dat ik eind 2021 het papierwinkeltje ben gestart! Als grafisch vormgever kan ik gemakkelijk mijn eigen producten ontwerpen. Het ontwerpen van eigen producten is altijd al een droom geweest. Met de producten van het papierwinkeltje wil ik mensen blij maken!

Ik ben ook ontzettend fan van kaarten sturen. Een persoonlijke kaart ontvangen op je verjaardag of een Whatsappje via je telefoon? Geef toe, échte post is zoveel leuker!

Naast alle vrolijke en kleurrijke producten kun je bij het papierwinkeltje ook terecht voor maatwerk. Heb jij een tof idee voor een leuke kaart of iets anders? Stuur mij gerust een mailtje!

Veel plezier met het bezoeken van mijn online winkeltje en zodra je een bestelling plaatst, ontvang je een geluksmoment in je brievenbus!

Liefs, Laura

 

 

© 2021 - 2024 Het papierwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel